Termeni si condiții

Serviciul www.feafashion.ro  este oferit de SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L. cu sediul în Str. Nicolae Balcescu nr 14, ap 10, jud Cluj., înmatriculata în Registrul Comertului sub nr. 12/822/17.02.2021, având Cod Unic de Înregistrare 43755909, denumită în continuare societate.

 1. DEFINIȚII GENERALE

CONȚINUT are următoarea definiție:

- toate informațiile de pe www.feafashion.ro care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

- conținutul oricărui buletin informativ sau e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENȚILOR săi de către SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

- orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat al SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;

- informații legate de produsele și/sau prețurile practicate de SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L într-o anumită perioadă;

- informații legate de produsele și/sau prețurile practicate de către un terț cu care SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L are incheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă;

- date referitore la SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L, sau alte date privilegiate ale acesteia.

SERVICIU - serviciul de comerț electronic condus exclusiv pe porțiunile publice disponibile ale SITEULUI, în sensul acordării posibilității CLIENTULUI să contracteze produse folosind mijloace exclusiv electronice, incluzând și alte mijloace de comunicare la distanță (i.e. telefonic).

UTILIZATOR - Persoana fizică sau juridică de drept public sau privat care are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare între SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L și acesta.

CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur UTILIZATOR accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

CLIENT - Persoana fizica sau juridică de drept public sau privat care are sau obține acces la CONȚINUT și SERVICIU, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare între SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L și acesta, sau persoana fizică sau juridică care beneficiază de pe urma produselor oferite de SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L și achizitionate de către acesta prin folosirea SERVICIULUI.

DOCUMENT - prezentele Termeni si Condiții.

BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, și/sau promoțiilor desfășurate de către SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L într-o anumită perioadă, fără nici un angajament din partea SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L cu referire la informațiile conținute de acesta.

TRANZACȚIE – încasare sau rambursare a unei sume rezultată din vânzarea unui produs de către TEXTEL INDUSTRY către Client indiferent de modalitatea de livrare.

CONTRACT la distanță - conform definiției cuprinse in O.G. 34/2014 art. 2.
 

 1. POLITICA GENERALA
 2. Serviciul

Acest Document stabilește termenii si condițiile de utilizare ai siteului/conținutului/serviciului de către utilizator sau client, în cazul în care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, încheiat între SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L și acesta.

1.1. Folosirea, inclusiv dar nelimitându-se la accesarea, vizitarea și vizualizarea, conținutului/serviciului, implică aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termene si condiții în afară de cazul în care conținutul respectiv nu are condiții de folosire distinct formulate.

1.2. Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public www.feafashion.ro.

1.3. Prin folosirea siteului/conținutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitățile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta răspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice altă natură produse siteului, conținutului, serviciului, SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L sau oricărui terț cu care SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L are incheiate contracte, în conformitate cu legislația română în vigoare.

1.4. În cazul în care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord și/sau nu acceptă și/sau își revocă acceptul dat pentru document:

- Acesta renunță la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L prin intermediul siteului, primirea buletinelor informative și/sau comunicărilor din partea SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L de orice natura (electronic, telefonic, etc), fără nicio garanție ulterioară din partea SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.

- SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L va șterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fără nici o obligatie ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese.

1.5. Clientul/Utilizatorul poate reveni în orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord și/sau a accepta documentul, sub forma în care acesta va fi disponibil în acel moment.

1.6. Pentru a-și exercita dreptul prevăzut la art 1.4, acesta poate sa contacteze SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L, sau să folosească legăturile din conținutul primit de la SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L destinate acestui scop.

1.7. Clientul nu poate să revoce acordul exprimat în favoarea documentului pe perioada derulării unui Contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate față de SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.

 1. Conținut

2.1.Tot conținutul, incluzand dar nelimitandu-se la imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site sunt proprietatea intelectuala a SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L sau al unor terti, caz in care continutul poate fi urmat de titlul de proprietate original si/sau de orice alta nota ceruta de proprietarul de drept al respectivului continut, pentru care SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L detine licenta de utilizare si/sau publicare.

2.2. Utilizatorului sau Clientului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L, includerea oricarui continut in afara siteului www.feafashion.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.

2.3. Orice continut la care Utilizatorul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L cu referire la acel continut.

2.4. In cazul in care SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L  confera Utilizatorului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L pentru respectivul Utilizator, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

2.5. Nici un continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L si/sau al angajatului SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

2.6. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de Acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.

 1. Contact

3.1. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client sau Utilizator.

3.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul sau Clientul permite SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.

3.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L de a contacta Utilizatorul sau Clientul.

3.4. Accesarea siteului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

3.5. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

 1. Buletin informativ/Newsletter

4.1. Primirea buletinului informativ presupune completarea unui formular de catre Utilizator sau Client si acceptarea neconditionata a documentului, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord.

4.2. Datele preluate de la Utilizator sau Client in scopul expedierii buletinului informativ pot si vor fi folosite de catre SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L in limitele Politicii de confidentialitate.

4.3. Renuntarea la primirea buletinului informativ de catre Utilizator sau Client, se poate face in orice moment:

- Folosind legatura special destinata din cadrul oricarui buletin informativ primit.

- Prin modificarea acceptului sau de a primi buletinul si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului.

- Prin contactarea SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

4.4. Renuntarea la primirea buletinului informativ nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

4.5. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora va trimite buletinul informativ cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi buletinul informativ, fara nici un angajament ulterior din partea SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

4.6. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L nu va include in buletinele sale informative transmise Utilizatorului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L, la momentul expedierii buletinului.

 1. Politica de vanzare online

5.1. Accesul la serviciu este permis oricarui utilizator care poseda sau isi creeaza un cont.

5.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile documentului.

5.3. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L poate limita accesul clientului la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.

5.4. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti.

5.5. In situatia in care se descopera accese de acest gen, SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu.

 1. Produse

6.1. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L poate publica pe site informatii despre produse si/sau promotii practicate de catre acesta  intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

6.2. Produsele achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

6.3. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L  poate limita capacitatea de achizionare a unor produse disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

6.4. Toate preturile aferente produselor prezentate pe site includ TVA (19 %).

6.5. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.

6.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe site (texte / imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L, acestea fiind cu titlu de prezentare.

6.7. In descrierea produselor SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L  isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

 1. Valabilitatea ofertelor

7.1. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica preturile practicate pentru produsele disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Utilizatorului sau Clientului.

7.2. Pretul de achizitie al produselor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.

7.3. Pretul de achizitie al produselor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.

7.4. Pretul de achizitie al produselor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.

7.5. Pretul de achizitie al produselor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.

7.6. Clientul poate renunta la produsele achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.

7.7. Clientul poate renunta la produsele achizitionate prin contract, conform art. 13.

 1. Comanda online

8.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.

8.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

8.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L, in functie de scop/situatie:

- Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client.

- Validarea de catre Client a contravalorii comenzii efectuate si incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (i.e. transport, etc)

- Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.

8.4. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:

- datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte

- activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L si/sau partenerilor acestuia - fara nicio justificare.

8.5. Clientul nu poate renunta la o comanda efectuata.

8.6. Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate, comanda acestuia devine Contract la Distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.G. 34/2014 art. 2, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.

8.7. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

8.8. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.

8.9. Validarea comenzii si livrarea acesteia se face doar daca:

- Datele de Cumparator sunt complete si corecte;

- Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;

- Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului zero/Lei).

 1. Comanda telefonica

9.1. Clientul /Utilizatorul poate efectua comenzi telefonice asistat la telefon de un reprezentant SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L. Termenii si condiitile mentionate in acest DOCUMENT se aplica si in cazul acestor comenzi telefonice.

 1. Contract si finalizare

10.1. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L va include in coletul expediat catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor de catre Client. In cazul in care documentele nu vor fi incluse in colet, acestea vor fi expediate pe email catre Client.

10.2. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda.

10.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L, devine Contract onorat.

 1. Transport

11.1. Clientul poate opta numai pentru una dintre variantele de transport ale produselor achizitionate, disponibila pe site, la momentul efectuarii comenzii, indiferent de tipul comenzii sale.

 1. Calitate si garantii

  12.1 Perioada de garantie pentru produsele de imbracaminte este de 30 zile de la momentul livrarii acestora catre Client. Garantie va asigura toate drepturile conferite de legislatia in vigoare, Legea nr.449/2003 privind vanzarea produselor si Ordonanta Guvernului Romaniei nr.21/1992 republicata privind protectia consumatorului pentru deficiente neimputabile consumatorului cu conditia respectarii instructiunilor de curatare si intretinere recomandate. In cazul neconformitatii produsului clientul poate solicita repararea prodului, inlocuirea acestuia sau daca acest lucru nu este posibil restituirea contravalorii. Masura reparatorie poate fi stabilita prin negociere comuna. In cazul reclamatiei SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L poate sa repare produsul, sa-l inlocuiasca cu unul identic si in cazul in care acesta nu este pe stoc sa ofere un produs la schimb clientului. In cazul in care clientul nu doreste schimbul de produse acesta va primi contravalorea produsului.

12.2. Calitatea si conformitatea oricarui produs sau serviciu furnizat de catre SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L, dar dobandit in urma contractarii acestuia de la un tert, revine in totalitate acestuia.

12.3. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a niciunui produs disponibil spre achizitionare pe site.

 1. Returnarea produselor

13.1. Clientul SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L poate returna in mod GRATUIT produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

- Produsul nu este conform cu specificatiile de pe site;

- Coletul prezinta deteriorari severe;

- Produsele au fost livrate gresit;

- Produsele au marimi eronat comandate;

- Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului. Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.

13.2. Clientul este obligat sa notifice SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L., intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa, in termen de maxim 10 zile calendaristice de la primirea produselor.
Orice client are dreptul la un singur schimb si un singur retur gratuit pentru fiecare comanda receptionata.


13.3. Clientul SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in cazul in care produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (produsul este folosit, deteriorat sau nu are toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit). 

13.4. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 10 zile de la primirea returului cu conditia respectarii de catre Client a articolului 13.3. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L. rambursează sumele menţionate folosind aceleaşi modalităţi de plată ca şi cele folosite de consumator pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care consumatorul a fost de acord cu o altă modalitate de plată şi cu condiţia de a nu cădea în sarcina consumatorului plata de comisioane în urma rambursării. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.nu este obligat să ramburseze costurile suplimentare în cazul în care consumatorul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.. Cu excepţia cazului în care SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.s-a oferit să recupereze el însuşi produsele, în cazul contractelor de vânzare, SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.poate amâna rambursarea până la data recepţionării produselor care au făcut obiectul vânzării sau până la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform căreia acesta a trimis produsele către SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L., luându-se în considerare data cea mai apropiată. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 30 zile.

13.5. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client pentru returnarea produselor, nu se ramburseaza.

13.6. Premiile sub forma de voucher, sau produse SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L., castigate in urma concursurilor desfasurate de SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L., nu se returneaza. Fac exceptie doar produsele identificate neconforme (defect de fabricatie), sau produse trimise gresit fata de cele solicitate de castigator.

13.7. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L..

13.8 In cazul in care Clientul primeste in cadrul comenzii unul sau mai multe produse cu titlu Gratuit, el are obligatia de a le returna si pe acestea in mod integral in conformitate cu art. 13.3, in cazul in care doreste returnarea comenzii.

 1. Frauda si SPAM

14.1. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L. nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

14.2. Exceptie de la art. 14.1 fac numai Clientii persoane juridice, in sensul obtinerii de catre SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L. a numarului de cont, respectiv a bancii Clientului, in numele caruia se va face rambursare unui retur.

14.3. Clientul / Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

14.4. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L. declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L..

14.5. Clientul sau Utilizatorul va informa SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

14.6. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L. nu promoveaza SPAM-ul.

14.7. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia.

14.8. Comunicarile realizate de catre SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L. prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

14.9. Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a siteului/continutul si/sau SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

- de a accesa datele de orice tip ale altui utilizator/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.

- de a altera sau altfel modifica continutul siteului sau Continutului expediat prin orice metoda de catre SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L. catre Utilizator / Client

- de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul.

- de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.catre Utilizator/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

 1. Limitare de responsabilitate

15.1. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L. nu poate fi tinuta responsabila in fata nici unei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza pe continut.

15.2. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel de pierderi.

15.3. In cazul in care un Utilizator/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L., violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L., conform detaliile de contact, astfel incat SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

15.4. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L..

15.5. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

15.6. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Utilizator sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L., atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea Utilizatorului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

15.7. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

- serviciul va fi potrivit cerintelor clientului;

- serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;

- produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului;

 1. Forta majora si cazul fortuit

16.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

16.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

16.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

16.4. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului.

 1. Litigii

17.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.Utilizatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele "Termeni si conditii de utilizare".

17.2. Orice disputa cu referire la prezentele "Termeni si Conditii" care ar putea sa apara intre Utilizator/Client si SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.se va rezolva pe cale amiabila.

17.3. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

17.4. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre Utilizator si SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

17.5. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

17.6. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

 1. Dispozitii finale

18.1. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.

18.2. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

18.3. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L. isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele partenere sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.

III. Politica de confidentialitate

SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.colecteaza date cu caracter personal, pe paginile sale, numai cu acordul voluntar al utilizatorului sau al clientului, in urmatoarele scopuri:

- validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;

- rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la produsele achizitionate de catre acesta;

- pentru a asigura accesul acestuia la serviciile oferite;

- trimiterea de buletine informative periodice (newslettere), in format exclusiv electronic;

- contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

- contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

- scopuri statistice.

SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic.

Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Utilizatorul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

Politica de confidentialitate SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.se refera doar la datele furnizate voluntar de catre client sau utilizator exclusiv pe site. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.se obliga ca datele colectate ale Clientului/Utilizatorului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Utilizatorului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate. Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic. SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L.nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru administrat de SAKURA HEALT&BEAUTY S.R.L., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail contact@feafashion.ro.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.